svētdiena, 2011. gada 27. novembris

Roku lelles mazajiem un vairs ne tik mazajiem

Kad vēlamies uzlabot mazajam noskaņojumu vai arī sasmīdināt, lielisks veids, kā to izdarīt, ir rotaļas ar roku lellēm. Kustīgās lelles rociņas, ausis, ūsas kopā ar vecāku balsi rada mazajiem daudz prieka un tā var būt pirmā reize, kad vecāki izdzird patiesus sava bērna smieklus. Savukārt, lielāki bērni ar roku lellēm var spēlēt lomu spēles, kā arī uzvest mazas ludziņas, kā pārsteigumu vecākiem. Līdz ar to ar šādām lellēm var spēlēt lieliskas prāta attīstības spēles.
Psiholoģijā roku lelles izmanto, lai izzinātu bērna patiesās domas. Vecāki runā ar lelli, izjautājot, kā lelle jūtas, kas lellei patīk, kas lelli nomāc. Bērns, aprakstot lelles emocijas, patiesībā apraksta sevi. Mums tikai jāieklausās! Roku lelle var parādīt arī kustības, kas ir bērna iekšējās pasaules ārējā izpausme.
My Kiddy veikaliņā roku lelles ir plašā sortimentā: gan lāči, kaķi, suņi, rukši, gan arī meitenes, zēni un pat raganiņas.
Lelles ir pildītas ar sinteponu, lai roku lelle kļūtu arī par bērna mīļmantiņu, kuru var ņemt visur līdzi.
Vecākiem iesakām bērnus, kas jaunāki līdz 3 gadiem, tomēr neatstāt ar lelli vienus bez uzraudzības, jo dažām lellēm ir iestrādātas tādas detaļas kā ūsas vai mati, kurus, spēcīgi raujot, var izraut.
Roku lelles cena - 11-14 Ls.



Nav komentāru:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...