svētdiena, 2011. gada 24. aprīlis

My Kiddy Lieldienu tirdziņos

Šajās Lieldienās My Kiddy piedalījās 2 Lieldienu tirdziņos: t/c Domina un Kalnciema ielā.
Ietirgojums nesniedza gaidīto, bet, tā kā interese par mūsu piedāvātajām precēm bija neviltoti liela, tad uzskatām, ka, piedaloties šajos tirdziņos, veicām labu ieguldījumu nākotnē. Ceru, ka Latvijas iedzīvotāji arvien vairāk iegādāsies My Kiddy meistaru un ražotāju darbus.
Paldies Allai, Solvitai un Sintijai par Lieldienu tematiskajām precēm un čaklajām pārdevējām, kuras nenogurstoši stāstīja par mūsu produkciju!
Dažas fotogrāfijas:


Diemžēl pēc tirdziņiem man radās dažas atziņas:
1) Latvijas iedzīvotāju pirktspēja šajā gadā ir kritusies un cilvēki ļoti izvērtē katru pirkumu. Līdz ar to vairs netiek tērēti līdzekļi grezniem nieciņiem, bet gan praktiskām precēm;
2) Veikaliņam jāsaglabā esošās cenas, lai turpinātu lauzt iedzīvotājos esošo priekšstatu par amatnieku dārgajiem izstrādājumiem un Vecrīgu kā pievilcīgu iepirkšanās vietu tikai ārzemju tūristiem.
Tomēr pēc Lieldienām saglabāju optimistes attieksmi pateicoties ārzemju tūristiem, kuri ne vienreiz vien šajā nedēļas nogalē pēc pirkumu veikšanas mums teica, ka My Kiddy veikaliņš ir labākais Vecrīgā!!!
Tajā pašā laikā mūsu valdība ir pieņēmusi lēmumu, ka saskaņā ar Eiropas direktīvām no jūlija varēsim pārdot tikai sertificētas rotaļlietas........

Nav komentāru:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...