svētdiena, 2011. gada 23. oktobris

Gatavojamies rudenim un ziemai

Tuvojoties arvien vēsākam laikam, arī My Kiddy veikaliņā pārstāvētie amatnieki, meistari un ražotāji ir padomājuši par siltām, ērtām, praktiskām un tajā pašā laikā skaistām lietiņām mūsu mazajiem mīluļiem.
Ir plašs gan ar rokām, gan ar mašīnu adīto apģērbu klāsts. Ir piedāvājums siltai zēnu un meiteņu apakšveļai. Var iegādāties siltus kokvilnas trikotāžas džemperus un žaketes. Ir plašs gan velveta, gan trikotāžas sarafānu un kleitu piedāvājums meitenēm.
Ieskatam rudens un ziemas sezonai piedāvātie sarafāni no ražotājiem Petra un Deneze:

Plašs ir arī piedāvāto cepuru klāsts, to skaitā šallcepures un šallkrāgi.
Sevišķi vēlos akcentēt ar aitas vilnu siltinātus ziemas kombinezonus, kuros bērniem ir ērtāk un vieglāk iepazīt pasauli, kā veikalos pieejamos ar sinteponu pildītos kombinezonos. Pieejamās krāsas - oranžs, violets, pelēks. Lietainam rudens un pavasara laikam varat pasūtīt tādu pašu kombinezonu tikai bez vilnas oderes. 


Veikaliņā ir pieejami rudens mēteļi meitenēm un zēniem. 
Neesam aizmirsuši arī par pašiem mazākajiem, kuriem var izvēlēties siltus rāpuļus, jaciņas vai kleitiņas. Lai bērniņiem būtu interesantāk un ikdiena košāka, piedāvājam zemenīšu, pirātu un citu varoņu attēlu siltās vilnas zeķes. Veikaliņā varat iegādāties arī dažādu faktūru vilnas un kokvilnas segas.
Atgādinām, ka, ja veikaliņā neatrodat savām vēlmēm atbilstošu siltu apģērbu, pieņemam pasūtījumus, kurus izpildām max. 2 nedēļu laikā.
Cenas: 4 Ls (zīdaiņu zeķītes, cimdiņi) - 60 Ls (siltais aitas vilnas kombinezons). 




Nav komentāru:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...