ceturtdiena, 2011. gada 27. oktobris

"Dīvāniņš saulrietā" My Kiddy veikaliņā

Kādu dienu pie mums veikaliņā ienāca vecmāmiņa un vēlējās nopirkt mazmeitiņai Dzimšanas dienā lelli, jo ko gan citu meitenei var nopirkt. Bet, to uzzinot, mūsu pārdevēja piedāvāja vecmāmiņai kādu no veikaliņā pieejamiem radošajiem komplektiem. Vecmāmiņai ļoti iepatikās šī ideja, zinot, cik ļoti mazmeitiņai patīk zīmēt, un tādēļ viņa nopirka radošo komplektu „Apglezno krūzīti”. Bet pārdevējai šķita, ka, aizejot vecmāmiņas acis mirdzēja spožāk nekā ienākot veikaliņā.
Tādēļ šoreiz pastāstīsim par vienu no jaunākajiem mūsu sadarbības partneriem "Dīvāniņš saulrietā".
„Esam 100 % Latvijas uzņēmums. ”Dīvāniņš saulrietā” ir mūsu ideja par to, kā radoši papildināt bērnu aktivitātes ikdienā, dodot iespēju paša spēkiem apgleznot krūzīti, veidot aplikāciju, sašūt spilvenu, rotaļlietas, krāsot  mākslinieku zīmējumus vai izgatavot, piemēram, pavisam neparastu izpletni. 
Tādēļ esam izstrādājuši radošos komplektus, kas  ir vienkārši paveicami un domāti bērniem ar vecākiem, jauniešiem, pieaugušajiem – visiem, kas jūtas atraisīti un radoši, lai veidotu savu pasauli ar mīļām lietām - kā bērnībā - un dalītos ar citiem.
Izvēloties jebkuru no četriem radošajiem komplektiem („Lily&Bond”, „Aplikāciju glezna”, „Labo sapņu spilventiņš”, „Apglezno krūzīti”, “Mazais zaķītis”), Jūs iegādājaties VISU nepieciešamo, lai PATS radītu brīnišķīgu lietu.
Katrs komplekts veidots no rūpīgi izvēlētām sastāvdaļām un izmeklētām detaļām, lai darbošanās sagādātu prieku un rezultāts būtu patīkams pārsteigums pašam un citiem. Turklāt komplektēšana ir roku darbs – gan sasietās lentītes un piemeklētās pērles, gan arī iesaiņojums ar īpaši piemērītu lentu katrai kastei, lai katrs komplekts būtu kā īpaša dāvana, kas iepriecina lielus un mazus.
Jūs nekļūdīsities, izmantojot mūsu iedotos zīmējumu paraugus („Lily&Bond”, „Aplikāciju glezna”, „Labo sapņu spilventiņš”, “Mazais zaķītis”), krāsas („Apglezno krūzīti”), krāsaino papīru (“Aplikāciju glezna”) un audumu, adatas un diegu („Lily&Bond”, „Labo sapņu spilventiņš”, “Mazais zaķītis”). Rezultāts vienmēr būs lielisks!
Audumu („Lily&Bond”, „Labo sapņu spilventiņš”, “Mazais zaķītis”) esam piemeklējuši īpašu. Tas ir mīksts, krāsains un ērts šūšanai, jo neirst. Pagatavotās lietas būs praktiskas, Jūs droši varat tās mazgāt siltā ūdenī. Audumam, spilvenam, lentām un rotaļlietu pildījumam ir Oeko-Tex sertifikāts.
Ceram, ka Jums patiks krāsainās pērles, lentas un kustīgās actiņas, kas iekļautas komplektos. Un atcerieties, ka tā ir tikai ierosme. Varbūt ir laiks izmantot skapja tālākajā stūrī noslēptās mežģīnes, audumu atgriezumus, sairušās krelles? Vai vecmāmiņa var palīdzēt uzadīt Jūsu sašūtajam lācītim cepuri? Bet varbūt Jums ir kāda labāka ideja, ko pagatavot no mūsu dotajiem materiāliem?
Mums rūp daba. Esam īpaši domājuši par iepakojumu. Tādēļ aicinām Jūs izmantot iepakojumu (kastes, tūtas, lentas) atkārtoti.
Sūtiet fotogrāfijas uz info@divaninssaulrieta.lv. Mēs lepojamies kopā ar Jums!” 
Preču cenas - 8 - 14 Ls. 
Sadaļa - Prāta attīstības spēles bērniem. 







Nav komentāru:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...