ceturtdiena, 2011. gada 24. novembris

Ķīmijas un fizikas darbnīcas pārdošanā

Tiem ķipariem, kuriem ir virs 10 gadiem un kuri vēlas attīstīt savas ķīmijas vai fizikas iemaņas, My Kiddy veikaliņš piedāvā iegādāties prāta attīstības spēles ķīmijā un fizikā.


"mazais ĶĪMIJAS KONSTRUKTORS" sērijā iekļautie komplekti ir paredzēti un satur visu nepieciešamo, lai veiktu pilnu darbību kopumu līdz pabeigtam eksperimentam, kas vainagojas ar konkrēta izstrādājuma iegūšanu. Eksperimentā iegūst reālu rezultātu un tādēļ ķīmijas konstruktori būs ne vien saistoša un
izglītojoša rotaļa, bet arī noderīgi skolas projektos vai interešu pulciņos.
Konstruktori veicina interesi par ķīmijas priekšmetu, tehnoloģijām un dabaszinātnēm vispār. Lai gan instrukcijās aicināts ievērot drošības principus, komplektos nav bīstamu sastāvdaļu. Produkts izstrādāts un ražots Latvijā. Komplektā ietverta instrukcija latviešu valodā.

Fizikas konstruktora komplektā ir iekļauts viss nepieciešamais, lai izgatavotu LED lukturīti. Produkts izstrādāts un ražots Latvijā. Komplektā iekļauta instrukcija latviešu valodā. Instrukcijā aprakstīti gan teorētiskie pamati - uzzināsit kā rodas elektrība baterijā, gan vairāki praktiski eksperimenti, piemēram, izgatavo savu eko bateriju no kartupeļa vai izpēti citronu sulas energoefektivitāti.Arī produkta iepakojums veidots demonstrējot resursu taupīšanas iespējas - lukturīti veido no kartona kastītes. Neizmetiet iepakojumu!
Konstruktorus var lietot arī bērni līdz 10 gadiem, bet tikai pieaugušo uzraudzībā. 
Konstruktora cena - 9,80 Ls. 


Nav komentāru:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...