piektdiena, 2011. gada 22. aprīlis

Par zīmolu Deneze

Nu jau gandrīz gadu My Kiddy veikalā var iegādāties Denezes zīmola produkciju.

Lūk ko zīmola vadītāja Inga Butāne - Virsnīte raksta par savu zīmolu:
"Iegādāties visām vēlmēm atbilstošu apģērbu bērniem ir visai grūti. Kādam vajag dabiskus materiālus, kādam ērtums svarīgāks, vēl kādam krāsas nepieciešamas košākas utt. Mēs esam par zaļi domājošām ģimenēm, tāpēc 2009.gadā radījām bērnu apģērbu zīmolu Deneze, kas ražo bērnu apģērbu radošiem, aktīviem un dzīves priecīgiem bērniem, kuri mācās būt patstāvīgi un nekautrējas būt individualitātes. Bērnu labsajūta iet kopsolī ar vecāku rūpēm par bērnu un viņa apģērbu. Tādēļ arī apģērbu izgatavošanai izmantojam dabīgus materiālus un katru modeli veidojam pārdomāti, lai tas būtu funkcionāls un skaists. To visu mēs šujam tepat Latvijā.

Apģērbs ir nemainīga vērtība. Daudzas idejas apģērbu modeļiem pasaka priekšā paši bērni, citkārt ideja modelim atnāk pati no sevis. Zīmola Deneze produkcija paredzēta gan zēniem, gan meitenēm no pusgada līdz skolas vecumam. Mēs realizēsim arī Jūsu individuālās idejas un vēlmes. www.deneze.lv "

Apģērba cenas My Kiddy veikalā 5 Ls - krekliņi; 10-14 Ls džemperi; 25 - 35 Ls mēteļi. Plašāks kolekcijas apraksts zem sadaļas "Apģērbs un aksesuāri".
Gaidām veikaliņā.

Nav komentāru:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...