pirmdiena, 2011. gada 25. jūlijs

Vēsmas kaķi

Viena no My Kiddy veikaliņa mistērijām ir Vēsmas kaķi, tā mēs viņus saucam.
Tā ir prece, kas pazūd no mūsu veikala plauktiem dažu nedēļu laikā no uzadīšanas brīža.
Te ir arī pašu vaininieku foto
Kad Vēsma pirmo reizi atnesa kaķus, es ar bažām pieņēmu tos, jo nesapratu, kā tie iederēsies bērnu preču veikaliņā. Bet tagad jau tie ir iedzīvojušies un atraduši savu patstāvīgu vietu: gan veikala skatlogā, gan uz koka šupojamā zirdziņa pie veikala letes, bet daži laiski snauž uz adītajām segām.
Mazliet par autori. Vēsma ir maznodrošinātā, divu pusaudžu mamma no Kandavas. Kad pirmo reizi puikas atnāca uz veikalu, viņi bija kā mazi mežonēni, vīpsnādami apskatot un izvandot citu piegādātāju preci. Tagad viņi atnāk un izsaka priekšlikumus, dažus no kuriem esam ieviesuši veikaliņā.
Bet lielākais pārdzīvojums man bija, kad pirmo reizi izmaksāju naudiņu par pārdotajiem kaķiem: puikas tad paskatījās uz mammu un pajautāja: "Vai tagad mēs varēsim iet uz veikalu un nopirkt maizīti?". Asaras saskrēja acīs un sirdī siltums par to, ka esmu izveidojusi un joprojām uzturu šādu veikaliņu latviešu meistariem.
Bet par kaķiem: kaķi ir adīti vai filcēti dažāda izmēra. Pildīti ar sinteponu vai vilnu. Atkarībā no izmēra cena 8-15,50 Ls. Var pasūtīt sev vēlamo izmēru.

Nav komentāru:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...