ceturtdiena, 2011. gada 18. augusts

Adījumi zēniem un meitenēm rudenim

Paskatoties pa logu, redzam, ka strauji tuvojas rudens.
Tāpēc adītājas kļūst arvien biežāki ciemiņi mūsu veikaliņā.
Šoreiz sniedzam ieskatu pusvilnas izstrādājumos.

Kad iesakām izvēlēties pusvilnas apģērbu?
Pusvilnas apģērbam ir daudz spilgtākas un noturīgākas krāsas. To ir vieglāk kopt kā 100% vilnas apģērbu. Tas ādai ir patīkamāks, jo reti kurš bērns labprāt velk 100% vilnas apģērbu, tāpēc, ka pēdējais "kož". Pateicoties tam, ka sastāvā ietilpst sintētika, dzijas cena ir zemāka, līdz ar to arī gala produkts ir lētāks. Un, visbeidzot, atceramies Ogres trikotāžas izstrādājumus, kuri pirms dažiem gadiem bija katras sievietes garderobē.

Pašlaik piedāvājam šādus pusvilnas adījumus bērniem, bet piedāvājums ar katru dienu aug. Tādēļ uzskaitījums nebūt nav pilnīgs ;)

Tautiskus komplektus meitenēm. Komplektā ietilpst sarafāns un bolero jaciņa. Katru komplekta daļu var iegādāties atsevišķi. Pieejami arī vienkrāsaini rozā un violeti komplekti. Cena - 14 Ls par katru komplekta daļu.


Garas meiteņu vestes. Pagaidām pieejamas zaļās un oranžās krāsās, bet plānojam krāsu gammu papildināt. Vesti var vilkt kopā ar legingiem vai arī vienu pašu. Zem vestes var vilkt krekliņu ar garām rokām. Augsto krāgu var izmantot par šalli zem mēteļa. Cena - 16 Ls.


Zaļas garās jakas meitenēm. Augšdaļā sašaurināta un lejā paplatināta jaka rada interesantu valkātājas koptēlu. Pašlaik pieejamas smaragdzaļas, bet plānojam krāsu gammu paplašināt. Cena - 24 Ls.


Zēniem pašlaik veikaliņā var iegādāties tautiskas vestes. Pieejamas gan sarkanas, gan gaiši un tumši zilas vestes. Cena - 12 Ls. Ir līdzīgas vestes arī meitenēm.


Zēniem tik aktuāli džemperi ar kapucēm. Sastāvs - 100% vilna. Cena - 17 Ls.

Maziem zēniem piedāvājam jūrnieka stila komplektu ar balonbiksēm. Cena - 20 Ls.


Jaundzimušajiem ir plašs adītu jaciņu un rāpuļu klāsts gan rozā, zilās, gan baltās krāsās. Cena - 12 Ls par jaciņu vai rāpuli. Rāpuļiem ir pieadītas pēdiņas. Aizdare pleciņos ar regulējamu pogu.

Izpildām arī individuālus pasūtījumus 2 nedēļu laikā gan no Jūsu dzijas, gan adītāju krājumos esošās dzijas.

Nav komentāru:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...